Skräddarsy en container

För den som ska renovera om huset eller kanske rentav bygga eget behövs en smart containerlösning. Du kan både använda containern till avfall, avlastning, verkstad eller till och med kontor. Containers är oerhört anpassningsbara och håller länge. Idag finns bra, enkla knep för den som vill göra det lätt för sig. Sortimentet är brett och det finns både kylcontainers, standard och kontor. Du kan skräddarsy efter ditt eget behov och dessutom är hyrkostnaden låg.

På hemsidan www.containertjanst.se kan du orientera dig bland de olika lösningarna som finns. Där kan du välja att köpa begagnade containers i olika storlekar, från 8 till 40 fot. Smartast för den som tillfälligt renoverar är att hyra en paketlösning istället. Hyrkostnaden är otroligt låg vilket gör att du kan använda den länge utan att det kostar några större summor. Då kan du välja exakt vad du ska använda containern till – det finns en massa smarta lösningar att fundera på. De både svetsar och fixar till container utefter det behovet du önskar.

Möjligheterna nästintill oändliga

Containern har tack vare sin flexibilitet nått nästan kultnivåer. Faktum är att det byggs hela shoppingstråk och caféer av begagnade containers. Det är förmodligen deras enkla design som gör den så populära, dessutom finns det gott om begagnade. Det är inte heller ovanligt att man bygger upp skolor och annan kommunal verksamhet med hjälp av containers. De är smidiga att frakta och vill man flytta sin verksamhet är de lätta att förvandla om.

Om du funderar på att köpa en container kan begagnat rekommenderas. En sådan kommer du ha användning för länge. Tack vare att den är så simpel att frakta och anpassa kan du använda den till i stort sett vad du vill. Skulle du vilja renovera om huset därhemma och sedan använda containern i annat syfte är det fullt möjligt. Många använder sin container som verkstad eller ateljé, men det finns också exempel på folk som väljer att bo i en container eftersom de går att isolera. Läs mer om hur du drar el och vatten till din container här.